Software-Licenties.nl maakt gebruik van cookies op de website. Dit doen wij om je beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag op onze site. Hiermee kunnen wij de site nog gebruiksvriendelijker maken en de beste deals voor je selecteren. Ook tonen we hiermee op basis van jouw interesses persoonlijke advertenties op Social Media en netwerken van Google. Als je verdergaat op deze website gaan we er vanuit dat je dit geen probleem vindt.

Akkoord
logo
Microsoft Office kopen zónder abonnement
03 Jun

Enkele jaren geleden was het héél normaal dat er ‘gewoon’ Word en Excel op uw nieuwe laptop of pc stond. Handig, want deze programma’s (applicaties) gebruikt bijna iedereen. Wie deze programma’s van Microsoft Office niet had, koopt ze eenvoudig. Eén keer een bedrag betalen voor onbeperkt gebruik van Microsoft Office. Word, Excel en PowerPoint altijd bij de hand. Maar met Office 365 is er het een en ander veranderd. Wij leggen het uit.

Microsoft wil eigenlijk af van het principe dat u éénmaal een pakket aanschaft en dit onbeperkt gebruikt. In plaats daarvan is Office 365 het nieuwe vlaggenschip van Microsoft Office. Dit is een zogeheten clouddienst waarmee u eenvoudig online samenwerkt met bijvoorbeeld collega’s. U gebruikt dan alle Office-applicaties zowel online als offline. Daarvoor betaalt u, als particulier of bedrijf, maandelijks een vast bedrag. Microsoft zorgt dat alle diensten die u gebruikt automatisch worden bijgewerkt. Over updates maakt u zich dus geen zorgen. Toch is het voor veel mensen helemaal niet aantrekkelijk om elke maand een klein bedrag te betalen. Zij willen Microsoft Office kopen zonder abonnement. Gelukkig is dat nog steeds mogelijk. Diverse Office-pakketten zijn nog steeds beschikbaar – en hier verkrijgbaar. Ook brengt Microsoft nog steeds Office-pakketten uit volgens het oude model. De meest recente versie is Microsoft Office 2019 en in 2021 volgt ook nog Microsoft Office 2021.

Welke Office-pakketten koop ik zonder abonnement?

Bij ons bestelt u eenvoudig Microsoft Office 2016 en Microsoft Office 2019. Zowel voor professional als voor thuisgebruik. Deze pakketten zijn nog volledig functioneel bevatten alle programma’s die u van Office kent. Inclusief in ieder geval Word, Excel en PowerPoint. De precieze inhoud verschilt per pakket, maar staat duidelijk benoemd in de product beschrijving.

Hoe werkt zonder abonnement Office kopen?

Bij ons koopt u Microsoft Office eenvoudig online. Dat doet u eenvoudig door het juiste Office pakket van uw keuze te bestellen in de webshop. Bij bestelling ontvangt u direct per mail een activatiecode die hoort bij uw licentie. Die licentie is permanent, dus u heeft onbeperkt toegang tot uw nieuwe Office-applicaties. Het pakket zelf downloadt u en activeert u met de code die u van ons ontvangt. Dat gebeurt vrijwel direct. Heeft u vijf minuten na uw bestelling nog geen code ontvangen? Controleer dan altijd eerst uw spambox.

Office-abonnement; wel of niet doen?

Wat voor u het beste Office-pakket is, bepaalt u helemaal zelf. Office 365 is daadwerkelijk een mooie dienst met vele extra’s, die steeds verbeterd wordt. Tegelijk is het goed mogelijk dat u al die extra’s en samenwerkingsopties niet nodig heeft. Als u Office vooral thuis gebruikt voor wat spreadsheets, tekstbestanden en presentaties, heeft u Office 365 meestal niet nodig. Office 2016 en Office 2019 volstaan in dat geval ruimschoots. Deze pakketten worden nog jaren ondersteund en zijn volledig functioneel en toegankelijk. Sterker nog: als u gewend bent te werken met een traditioneel Office-pakket, is Office 2016 of 2019 waarschijnlijk de beste keuze.

Kan ik Office 365 kopen zonder abonnement?

Microsoft Office 365 wordt uitsluitend als abonnement aangeboden. Indien u kiest voor Office 365 betaalt u dus per maand, zolang u de dienst gebruikt. Er zijn daarin diverse mogelijkheden, afhankelijk van het soort gebruik dat u beoogt. Zo schaffen bedrijven eenvoudig meerdere abonnementen aan voor Office 365. Ook hebben gebruikers toegang tot externe dataopslag in de cloud. Voor sommige particulieren is dat ook een reden om te kiezen voor Office 365. Voor de meeste particulieren geldt echter dat zij in een Office-pakket zonder abonnement alles vinden dat ze nodig hebben.

Welke Office zonder abonnement heb ik nodig?

Hier bestelt u eenvoudig zowel Office 2016 als Office 2019 voor zowel Windows als MAC. Daarbij is de versie van 2019 uiteraard iets recenter en bevat deze verbeteringen ten opzichte van de versie van 2016. In de beschrijving van het product leest u precies welke verbeteringen dit zijn. Desondanks is ook Office 2016 nog een volledig functioneel en ondersteund product, waarmee u gegarandeerd nog jaren vooruit kunt.