Software-Licenties.nl maakt gebruik van cookies op de website. Dit doen wij om je beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag op onze site. Hiermee kunnen wij de site nog gebruiksvriendelijker maken en de beste deals voor je selecteren. Ook tonen we hiermee op basis van jouw interesses persoonlijke advertenties op Social Media en netwerken van Google. Als je verdergaat op deze website gaan we er vanuit dat je dit geen probleem vindt.

Akkoord
logo
Uw Windows versie achterhalen? Dat doet u zo!
08 Jan

Microsoft Windows is een van de meest populaire besturingssystemen voor laptops en computers. Microsoft brengt dan ook geregeld nieuwere versies uit en voert vaak updates door. Het is daarom goed voor te stellen dat u zich afvraag welke versie u momenteel van Windows heeft.

Hieronder treft u een korte uitleg die u kunt volgen om erachter te komen welke versie u heeft en of u wel ‘up-to-date’ bent. Het is namelijk van belang om altijd uw Windows bij te werken naar de nieuwste versie om zo veiligheidslekken te voorkomen.

Lees snel verder en ontdek het antwoord op de vraag `welke Windows versie heb ik?`

Uw Windows versie achterhalen

Het achterhalen van uw huidige Microsoft Windows versie is relatief simpel, tijdens het volgen van deze stappen komt u er tevens ook meteen achter welke editie u heeft van Windows en wat hier de meest recente versie van is.

1. Ga naar `Start` in de menubalk links onderin
2. Klik vervolgens op `Instellingen`
3. Klik hierna op `Systeem`
4. Navigeer vervolgens naar `Info`
5. Scroll naar het kopje `Windows-specificaties`
6. Vervolgens kunt u hier de Windows versie en editie achterhalen

Wordt er aangegeven bij het kopje `Editie` dat u nog niet beschikt over Windows 10, maar een andere oudere versie zoals Windows 7, Windows 8.1 of Windows XP? Dan raden wij u aan om te upgraden naar een nieuwere versie van Windows.

Upgraden naar Windows 10

Vraagt u zich af welke versie u heeft, omdat u graag wilt dat uw Windows computer helemaal up-to-date is? Dan is dit een goed begin! Veel mensen onderschatten namelijk het belang van een pc die helemaal voldoet aan de hedendaagse veiligheidseisen.

Wilt u er zeker van zijn dat uw pc goed beveiligd is en nog zo lang mogelijk mee gaat? Upgrade deze dan naar de nieuwste versie van Windows 10. Wij van software-licenties.nl helpen u hier graag bij!

Via onze webshop kunt u gemakkelijk een Windows 10 activatiecode bestellen welke u vervolgens per direct ontvangt in uw mailbox samen met een handleiding waarin alle stappen beschreven staan! Komt u er toch niet helemaal uit tijdens het installeren, dan staan wij voor u klaar! Wij helpen u graag totdat de gehele installatie is afgerond en alles naar wens is. Zo weet u zeker dat uw computer start 100% beschermd én up-to-date is!