Software-Licenties.nl maakt gebruik van cookies op de website. Dit doen wij om je beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag op onze site. Hiermee kunnen wij de site nog gebruiksvriendelijker maken en de beste deals voor je selecteren. Ook tonen we hiermee op basis van jouw interesses persoonlijke advertenties op Social Media en netwerken van Google. Als je verdergaat op deze website gaan we er vanuit dat je dit geen probleem vindt.

Akkoord

Heeft u vragen over een product of zijn er onduidelijkheden over uw aankoop? Bekijk dan hier de meest gestelde vragen en wellicht vindt u uw antwoord.

1. Is de software van software-licenties.nl legaal?

Al onze activatiecodes zijn 100% legaal en voldoen aan de Europese wetgeving.

2. Hoe installeer ik mijn software?

Bij elke aankoop krijgt u een handleiding meegeleverd, in deze handleiding staat beschreven hoe het downloaden, installeren en activeren van de software in zijn werk gaat.

3. Ik heb geen mail ontvangen na mijn aankoop, wat nu?

Aangezien ons systeem talloze automatische mails stuurt per dag komt het heel soms voor dat een mailprovider onze mails markeert als spam. In dat geval zit 9 van de 10 keer de order mail in uw spam folder. Mocht u daar ook de mail niet kunnen vinden controleer dan of u wel het juiste e-mailadres heeft ingevoerd tijdens het aanmaken van een account bij ons.

4. Krijg ik bij de aankoop een btw factuur?

Jazeker, na de bestelling krijgt u automatisch een factuur met btw via de mail.

5. Krijg ik de software ook per post geleverd?

Nee, u krijgt direct via de mail een legitieme activatiecode en een handleiding. In de handleiding staat beschreven hoe u de code kunt verzilveren en het pakket kunt downloaden.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op