Software-Licenties.nl maakt gebruik van cookies op de website. Dit doen wij om je beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag op onze site. Hiermee kunnen wij de site nog gebruiksvriendelijker maken en de beste deals voor je selecteren. Ook tonen we hiermee op basis van jouw interesses persoonlijke advertenties op Social Media en netwerken van Google. Als je verdergaat op deze website gaan we er vanuit dat je dit geen probleem vindt.

Akkoord

Windows 10 kopen

Microsoft windows 10 is het meest actuele besturingssysteem van Microsoft en bevat tal van handige applicaties. Bij veel nieuwe desktops en laptops zit een Windows 10 activatiecode inbegrepen. U zet het apparaat voor de eerste keer aan en Windows 10 installeert automatisch. Echter beschikt niet elk apparaat standaard over een Windows 10 activatiecode. Oudere apparaten en sommige nieuwe beschikken nog niet over het nieuwste besturingssysteem. Vaak is Windows 10 installeren dan wel mogelijk. Daarvoor kunt u hier Microsoft Windows 10 kopen.

Upgrade naar Windows 10 pro

Er zijn twee redenen om Windows 10 te kopen. U heeft een apparaat zonder, of met een ander besturingssysteem. Of u heeft een verouderd Windows besturingssysteem, zoals Windows 7 of Windows 8.1. In deze gevallen kiest u voor een upgrade naar Windows 10. Ook daarvoor koopt u Windows 10 nieuw. Of eigenlijk koopt u een activatiecode. Het is namelijk niet nodig om Windows 10 als fysiek product te kopen. In plaats daarvan downloadt u Windows 10 en leveren wij u de bijbehorende activatiecode. Daarmee activeert u het besturingssysteem en beschikt u over een geregistreerd en volledige functioneel Windows 10 pro besturingssysteem.

Voordelen Windows 10

Windows 10 pro is een veelzijdig besturingssysteem waarmee zowel de veeleisende gebruiker als de reguliere thuisgebruiker alle kanten mee op kan. Omdat Windows 10 Professional het meest recente besturingssysteem van Microsoft is, ontvangt de gebruiker ook regelmatig gratis updates die de werking verbeteren en de veiligheid vergroten. Indien u dat wenst worden deze updates zelfs automatisch geïnstalleerd. Ook in uw webbrowser bent u geheel vrij. Standaard beveelt Windows Microsoft Edge aan, maar ook browsers als Chrome en Firefox kunt u als standaard instellen. Voor veel gebruikers geldt Windows 10 als een zéér toegankelijk besturingssysteem, dat in veel opzichten makkelijker te gebruiken is dan Windows 7 en Windows 8.1.

Verschil tussen Windows 10 Home en Windows 10 Pro?

Sommige gebruikers willen Windows 10 kopen, maar twijfelen tussen Windows 10 pro en Windows 10 Home. Het verschil daartussen is echter zeer klein. Wel is Windows 10 pro voorzien van nóg betere beveiliging en is bij twijfel daarmee meestal de betere keuze.

Windows 10 kopen; hoe het werkt

In onze webshop bestelt u Windows 10. Daarmee downloadt en installeert u de software eenvoudig. Bij bestelling gaat dat geheel automatisch. Het kopen van Windows 10 in onze webshop gaat precies zoals u ook in andere webshops gewend bent. Na afronding van uw bestelling ontvangt u van ons een downloadlink en een activatiecode. Via de downloadlink installeert u Windows 10 direct op uw apparaat. Daarvoor heeft u de activatiecode nodig die wij meesturen. De installatie verloopt verder vrijwel geheel automatisch. Tijdens de installatie vraagt Windows u om alvast enkele voorkeuren in te stellen. Nadat u dat gedaan heeft en de installatie is afgerond, profiteert u van een volledige functioneel apparaat met Windows 10.

Actieve filters

Windows 10 Professional
(4,8/5)   5 recensie(s)
Op voorraad
Prijs € 17,00 Normale prijs € 110,00
  • Eenmalige aanschaf
  • Binnen 1 minuut geleverd (Digitaal per e-mail)
  • Onbeperkt te gebruiken voor één apparaat
  • Gratis verzending, geen extra kosten.
  • Keuze tussen Nederlands, Engels, en 40 andere talen
  • Veilig online betalen met:

betaalmethodes